Ajutor pentru familiile rămase fără casă după incendiu

0
35

Apel umanitar în susţinerea sorocenilor, locuinţele căror au fost distruse de un incendiu la 29 aprilie.

Toţi cei care nu sunt indiferenţi de soarta altor oameni aflaţi în dificultate, sunt îndemnaţi să întindă o mână de ajutor pentru sorocenii care au ajuns în impas. Pe platforma de finanţare colectivă „Guvern24”  a fost iniţiată o acţiune de colectare de bani în favoarea celor două familii sinistrate.

Află detalii:  https://observatorul.md/social/2017/05/01/26751_incendiul-de-sambata-seara-totul-s-a-intamplat-brusc-spontan

Apelăm la bunăvoința dumneavoastră pentru a ajuta aceste familii să revină în casele lor, să poată începe lucrările de restaurare”, cheamă iniţiatorii acţiunii de caritate.

Una dintre familii a rămas aproape fără nimic. Este nevoie de foarte multe materiale de construcție. Numai pentru cea mai afectată casă, de la care a pornit incendiul, este necesar a fi refăcut podul (80 de m2), acoperișul, să fie restabiliți pereții, să fie schimbată podeaua, două uși de la intrare, cinci ferestre. Banii colectați vor fi utilizați pentru a procura materiale de construcție și a repara prejudiciul cauzat de incendiu la toate cele trei case. Lucrările vor fi făcute de către o companie de construcție. Nu le putem întoarce lucrurile personale și amintirile care s-au prefăcut în scrum, în schimb le putem oferi un acoperiș reparat, ferestre, uși… ș.a., o locuință în care să îți înceapă viața de la zero”, se mai spune în mesaj.

Aflaţi cum puteţi face donaţii accesând: https://guvern24.md/projects/ajutor-pentru-3-familii-afectate-de-incediul-din-or-soroca/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.