A terminat pe ultimul loc după ce chiloții l-au trădat

0
401

   Atletul italian Alberto Nonino a fost protagonistul unei întâmplări stânjenitoare în timpul unei probe de la Campionatul Mondial de Atletism la categoria de vârstă U20. Deranjat de faptul că penisul îi ieșea din șort în timpul alergării, a încheiat întrecerea pe ultima poziție.

Italianul Alberto Nonino, în vârstă de 18 ani, a luat parte la proba decatlon din cadrul Campionatului Mondial de Atletism din Cali, Columbia. În seria a doua a probei de alergare pe 400 de metri, Nonino a fost protagonistul unor scene care au făcut înconjurul lumii.

În ciuda unui început bun de cursă, italianul a scăzut ritmul, încercând pe parcursul întregii distanțe să își aranjeze șortul, relatează publicația indy100.  Jurnalistul spaniol David Sanchez de Castro a făcut lumină asupra cazului: „Penisul i-a ieșit prin partea laterală a șortului și a trebuit să îl țină pentru că nu îi permitea să alerge cum trebuie, ceva normal atunci când penisul se balansează dintr-o parte în alta”…  Nonino a încheiat proba în 51.57 secunde, ultimul.

  Reacția lui Alberto Nonio: „Imediat după, m-am simțit teribil”

Cu incidentul relatat din ce în ce mai mult în mediul online, sportivul italian a reacționat pe contul personal de Instagram:„Vreau să vă spun că sunt conștient de reacțiile apărute, nu e nevoie să-mi trimiteți link-urile către articole. Acum încerc să mă amuz de situație, dar imediat după m-am simțit teribil. Sunt recunoscător pentru că prietenii mei și familia mea m-au ajutat să trec peste cele întâmplate.


Articolul precedentÎncepem săptămâna cu temperaturi generoase, iar mâine ar putea să cadă câțiva stropi de ploaie
Articolul următorRegiunea Cernăuți – unica neatacată de rachetele rusești, iar acordul de pace dintre Rusia și Ucraina – încă scris cu fuiorul pe apă
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.