A terminat pe ultimul loc după ce chiloții l-au trădat

0
382

   Atletul italian Alberto Nonino a fost protagonistul unei întâmplări stânjenitoare în timpul unei probe de la Campionatul Mondial de Atletism la categoria de vârstă U20. Deranjat de faptul că penisul îi ieșea din șort în timpul alergării, a încheiat întrecerea pe ultima poziție.

Italianul Alberto Nonino, în vârstă de 18 ani, a luat parte la proba decatlon din cadrul Campionatului Mondial de Atletism din Cali, Columbia. În seria a doua a probei de alergare pe 400 de metri, Nonino a fost protagonistul unor scene care au făcut înconjurul lumii.

În ciuda unui început bun de cursă, italianul a scăzut ritmul, încercând pe parcursul întregii distanțe să își aranjeze șortul, relatează publicația indy100.  Jurnalistul spaniol David Sanchez de Castro a făcut lumină asupra cazului: „Penisul i-a ieșit prin partea laterală a șortului și a trebuit să îl țină pentru că nu îi permitea să alerge cum trebuie, ceva normal atunci când penisul se balansează dintr-o parte în alta”…  Nonino a încheiat proba în 51.57 secunde, ultimul.

  Reacția lui Alberto Nonio: „Imediat după, m-am simțit teribil”

Cu incidentul relatat din ce în ce mai mult în mediul online, sportivul italian a reacționat pe contul personal de Instagram:„Vreau să vă spun că sunt conștient de reacțiile apărute, nu e nevoie să-mi trimiteți link-urile către articole. Acum încerc să mă amuz de situație, dar imediat după m-am simțit teribil. Sunt recunoscător pentru că prietenii mei și familia mea m-au ajutat să trec peste cele întâmplate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.