A pus ciocolată în pământul plantelor și a descoperit un truc genial. Ce s-a întâmplat în doar 3 zile

0
1138

O gospodină a pus ciocolată în pământul plantelor din locuința sa. Fără să anticipeze ce va urma, a descoperit un truc genial. Dacă și tu ești iubitor al florilor, trebuie neapărat să îl pui în aplicare. Iată ce s-a întâmplat în doar trei zile! Vei putea să remarci și tu diferențele în cazul plantelor tale de apartament.

Ce a descoperit după trei zile

Știai că ciocolata neagră poate fi un tratament eficient pentru plantele din casa ta? Asta, datorită proprietăților pe care le prezintă. Având în compoziția sa vitamina A, vitamina B, calciu, magneziu, fier și altele, produsul servește ca un puternic îngrășământ de casă.

Gospodina care a pus ciocolată neagră în solul florilor sale a descoperit, după trei zile, că plantele au început să crească mult mai abundent. Exemplarele cu flori au fost mult mai bogate. În plus, toate insectele care ar fi putut să afecteze dezvoltarea plantelor au fost ținute la distanță de îngrășământul folosit de gospodină.

Cum prepari îngrășământul

Nu este deloc dificil să prepari îngrășământ pe bază de ciocolată neagră pentru plantele din locuința ta. Ai nevoie doar de 15 grame de ciocolată neagră și o sticlă de plastic de doi litri. Pentru început, fierbe o jumătate de litru de apă. În lichidul fierbinte, dizolvă cele 15 grame de ciocolată. La final, adaugă un litru și jumătate de apă în recipient și amestecă bine.

După ce te-ai asigurat că amestecul s-a răcit, toarnă-l pe solul plantelor din locuința ta. Vei observa cum planta ta va renaște. Ciocolata neagră nu funcționează doar ca un îngrășământ de care florile au nevoie pentru a se bucura de un sol plin de nutrienți (dacă nu sunt tratate cu îngrășământ, florile vor fi subnutrite, ceea ce le expune la infestarea cu dăunători), ci le protejează și împotriva viermilor și muștelor.

sursa: playtech.ro


  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentExpo-Târgul „Un gând frumos pentru voi, stimate Doamne” / VIDEO
Articolul următorCe înseamnă simbolurile de pe etichetele hainelor. Acum vei ști exact cum se spală la mașină
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.