(VIDEO) Tinerii de la Tabăra “La Dumbravă” în rol de reporteri

0
71

Câțiva tineri de la Tabăra de odihnă pentru copii “La Dumbravă” au participat recent la un trening, organizat în cadrul proiectului “Jurnalism cetățenesc – curaj și implicare, dorință și responsabilitate”, de reporterii ziarului “Observatorul de Nord”. În prima parte, ei au fost instruiți despre ce înseamnă jurnalism cetățenesc, dar și cum se realizează o știre, o fotografie sau un video de calitate. La proba practică, doritorii au realizat mai întâi un scenariu de reportaj, apoi au fost împărțiți pe grupe și cu ajutorul telefoanelor mobile, au avut însărcinarea de a-l realiza.

Vedeți ceea ce le-a reușit în reportajul de mai jos:

Acest proiect este implementat de IREX Europe în parteneriat cu Centrul Media pentru Tineri, cu suportul financiar al Uniunii Europeane. Opiniile exprimate în această publicație nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.


Articolul precedentReconstrucția havuzului: idee BUNĂ realizată AIUREA (II)
Articolul următorRisc de intoxicație cu ciuperci. Vedeți recomandările specialiștilor
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.