De la trei bărbați din Drochia au fost confiscate substanțe narcotice în valoare de 400.000 lei

0
22
 Polițiștii din Drochia au documentat activitatea ilegală a trei bărbați cu vârste de 21, 41 și 61 de ani, suspectați de realizarea și distribuirea substanțelor narcotice și psihotrope pe teritoriul raioanelor de nord ale țării, Transmite Poliția Republicii Moldova.
 
 Polițiștii au stabilit că aceștia comercializau droguri atât de la domiciliu, cât și prin intermediul ascunzișurilor, unde erau implicate persoane terțe, în baza unor înțelegeri prealabile. La perchezițiile efectuate la locuințele suspecților, polițiștii au ridicat mai multe plante de cânepă, o cantitate semnificativă de masă vegetală mărunțită asemănătoare cu marijuana și diverse utilaje artizanale destinate consumului de droguri. Valoarea totală a substanțelor confiscate se ridică la aproximativ 400.000 de lei.
 
A fost pornită o cauză penală pentru ”Circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare”. Conform legislației în vigoare, aceștia riscă pedepse cu închisoarea de la 3 la 7 ani. (Foto: simbol)

Articolul precedentDrumul public local L105 a fost renovat cu 24.707,5 mii de lei
Articolul următorPROFIL DE PROPAGANDIST // Gabriel Călin: Promotor al narațiunilor false și al propagandiștilor din serviciul Kremlinului
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.