Soroceanul Oleg Istrati primește mulțumiri din partea CSU Rugby Alba Iulia

0
162
  După ce sâmbătă, 18 mai, echipa CSU Rugby Alba Iulia, a învins, în Divizia Națională de Seniori, formația CSM Bucovina Suceava, cu scorul de 22-16 (17-6), pe pagina de Facebook a formației din România a fost publicat următorul mesaj, în care este menționat și antrenorul sorocean, Oleg Istrati: 

1. S-a demonstrat ca varianta combinației jucători români cu jucători moldoveni a fost soluția cea mai bună pentru echipa noastră. Privita cu scepticism de unele persoane, aceasta soluție a putut deveni realitate gratie implicării directe a domnilor Anatol Curechi, Veaceaslav Titica și Oleg ISTRATI (foto), cărora le mulțumim. Sperăm în întărirea și dezvoltarea acestei legături, benefică pentru toți.

  1. În condițiile în care echipa noastră își duce zilele, și pe care nu le vom detalia, condiții regăsibile și la alte echipe din DNS, rezultatul de sâmbătă constituie un posibil colac de salvare pentru ducerea la bun sfârșit a competiției.
  2. Idealismul, încăpățânarea și nebunia sunt explicațiile existentei actuale a echipei noastre în competiția de rugby în 15, când aproape nimeni nu mai credea ca o mai putem face.
  3. Mulțumim celor care ne-au sprijinit. Fie și prin achiziționarea unui abonament, fie printr-o încurajare sinceră a echipei noastre. Toate lucrurile acestea ne-au făcut sa nu renunțăm, știind ca nu ne reprezentam doar pe noi în toată această poveste.

Pentru echipa noastră urmează o pauza pe doua săptămâni aproape, următoarea noastră partida urmând sa aibă loc pe 1 iunie la Oarda împotriva Sportului Studențesc (cea mai veche echipa de rugby din tara noastră activa încă in competiții).

Hai Alba Iulia!


Articolul precedentDe Ziua Internațională a Copilului, intrarea la Grădina Zoologică va fi gratuită pentru cei mici
Articolul următorZiua Mironosițelor prăznuită la Biserica ,,Nașterea Maicii Domnului” din satul Hîrtop, raionul Florești / GALERIE FOTO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.