Gimnaziul din satul Bulboci și Școala din comuna Măgura – un parteneriat care dă roade

0
640

Deja de patru ani, Gimnaziul din Bulboci și Școala din localitatea Măgura, județul Bacău sunt parteneri în cadrul unui proiect, menit să apropie elevii din aceste instituții, dar, din cauza pandemiei, până acum legăturile dintre elevi și profesori au fost, exclusiv, în regim online.

Or, zilele acestea pentru prima dată profesorii și elevii de la Gimnaziul din Bulboci i-a avut ca oaspeți dragi pe semenii lor din comuna Măgura. A fost o întâlnire de suflet, iar pentru a vă pătrunde de însemnătatea evenimentului, vă propunem spre vizionare un material VIDEO, realizat de reportera Ludmila Mărginean.

Să mai menționăm și faptul că, în luna decembrie a acestui an, o delegație de la Gimnaziul Bulboci va vizita Școala din Măgura.

 


Articolul precedentDescoperire unică pe Marte: ce a găsit un rover chinez pe Planeta Roșie
Articolul următor69 vs 80, cât trăiesc oamenii în Republica Moldova față de Uniunea Europeană?
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.