9 automobile noi au primit astăzi angajații Poliției de Frontieră

0
168

Angajații Poliției de Frontieră au primit astăzi nouă automobile de serviciu, donație oferită de partenerii de dezvoltare, transmite MOLDPRES.

Potrivit șefului Poliției de Frontieră, Rosian Vasiloi, mașinile au fost transmise angajaților din prima linie. „Automobilele vor contribui la creșterea mobilității și capacității de răspuns. Vom continua în comun cu colegii din Ministerul Afacerilor Interne să modernizăm capacitățile de mobilitate și tehnologizare a subdiviziunilor din prima linie pentru a asigura un nivel înalt de siguranță pentru cetățenii țării. Îmi exprim recunoștința în fața partenerilor de dezvoltare. Apreciem solidaritatea manifestată”, a scris Rosian Vasiloi pe o rețea de socializare.

Din donație fac parte șase autoturisme Ford Ranger, care au fost achiziționate în cadrul proiectului „Emergency response to Ukraine crisis-affected persons in Moldova”. Acesta a fost finanțat de Biroul Populației, Refugiaților și Migrației al Departamentului de Stat al SUA și implementat de IOM Moldova. Totodată, alte trei automobile VW T6 au fost procurate cu suportul financiar al UNHCR-Moldova

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.