23 decembrie – ziua când va ninge și la Soroca !?

0
262

    Dacă e să credem meteorologilor, de prima ninsoare adevărată în acest an vom avea parte miercuri, 23 decembrie. În acea zi va ninge la nordul Republicii Moldova, iar pe data de 24 decembrie va ninge peste tot.

   Până atunci, însă, pentru vineri se prognozează cer noros, fără precipitații esențiale, maxime de 0..+3 grade Celsius. Vântul va sufla slab, din sud-est.

Prognoza meteo pentru 18 – 24 decembrie

În noaptea spre sâmbătă, 19 decembrie, meteorologii prognozează minime de până la minus 3 grade în nord și minus 1 grad în sud. Vântul va sufla din sud-vest, cu o viteză de 1-6 metri pe secundă. Presiunea atmosferică va fi înaltă.


Articolul precedentDe ziua profesională – încă trei generali de poliție?
Articolul următorCitește Observatorul de Nord și află dacă se închide magazinul Fourchette, ce a căutat Ion Razza la Soroca și de ce este onoare să te rogi într-o biserică veche …
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.