Vino și tu cu un proiect în cadrul Programului „Bugetare participativă”

0
184

Prin intermediul Serviciului său de presă, primăria municipiului Soroca informează cetățenii despre oportunitatea de a veni cu propuneri de proiecte în cadrul Programului „Bugetare participativă”.

Anual primăria va aloca circa 200.000 lei pentru realizarea Programului, iar pentru un proiect – până la 50.000 lei. Contribuția inițiatorului sau a Grupului de inițiativă nu este limitată. Scopul participării în cadrul acestui Program este implicarea comunității în rezolvarea problemelor cu care se confruntă urbea.

Proiectele privind bugetarea participativă  pot fi prezentate la Cancelaria primăriei sau pe platforma online dedicată bugetării participative, până pe data de 15 aprilie 2021. Regulamentul privind bugetarea participativă poate fi găsit pe www.primsoroca.md, la compartimentul Regulamente.

Articolul precedentCare vaccin este mai bun – Astra/Zeneca sau Sputnic V?
Articolul următorAveți vreun plan? Da, numai că acesta este un plan al acțiunilor!
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.