Verde pentru lupta cu gripa sezoniere. De ieri vă puteți vaccina în cab.15 a IMSP „Centrul de Sănătate Soroca”

0
128

Întrebați – Răspundem

Cititorul nostru Anatolie Sapojnicov ne-a întrebat dacă a fost dat startul perioade de vaccinare împotriva gripe sezoniere. Alt cititor, Oleg Pescăreu, se interesează dacă, în timp ce s-au majorat cazurile de infectare cu coronavirus, poate să se vaccineze împotriva COVID-ului.

Contactată de reporterul nostru, Ludmila Ceban, șefa ÎMSP „Centrul de Sănătate Soroca”, ne-a relatat că instituția pe care o conduce dispune de suficiente doze de vaccin împotriva gripei sezoniere, precum și de vaccinul PBioNTech-Pfizer. Pentru a vă vaccina, în caz dacă nu aveți careva contraindicații, vă puteți adresa în cabinetul 15 (etajul 1) a IMSP „Centrul de Sănătate Soroca”.

Pe de altă parte, medicii recomandă vaccinarea, în primul rând, persoanelor în etate, persoanelor care suferă de boli cronice, persoanelor din grupurile de risc, precum și angajații din sistemul de sănătate.

 

 

 

Articolul precedentIată lista candidaților PAS pentru Consiliul Raional Florești
Articolul următorIată lista candidaților PSRM pentru Consiliul Raional Drochia
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.