Vărsători: treburile casei vă fac fericiți!

0
110

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII VIITOARE:

Vărsător (20 ianuarie — 18 februarie)

În acest început de săptămână formulezi unele idei excepţionale, dar vei stabili şi conexiuni interesante. Miercuri sau joi, iubitul tău nu îţi va da o veste prea plăcută, şi vei fi nevoită să o accepţi şi să o respecţi. Chiar dacă nu îţi convine regula care ţi-a fost pusă, va trebui să te conformezi. În weekend vei fi foarte fericită în jurul casei, făcând treburile casnice.

Peşti (19 februarie — 20 martie)

Cineva este pregătit să finalizeze un plan alături de tine în acest început de săptămână, dar ai dubii cu privire la unele detalii. Atât timp cât vei fi atentă, norocul va fi de partea ta. Eşti sprijinită şi încurajată enorm, lucru pe care ţi-l vei aminti în acest sfârşit de săptămână când îţi vei duce prietenii într-un loc frumos. Ai aspiraţii mari, iar ei te pot ajuta să devină realitate.

Berbec (21 martie — 20 aprilie)

Începutul acestei săptămâni ar trebui să te găsească liniştită, dar nu este deloc aşa. Nu face nicio mişcare din grabă pentru că poţi pierde ce ai construit până acum. De miercuri poţi face orice îţi doreşti, pentru că perioada riscantă a trecut. Ai grijă cum te porţi, altfel reputaţia ta va avea de suferit. În weekend vei fi surprinsă de o cerere inedită.

Taur (21 aprilie — 21 mai)

Îţi începi săptămâna plină de emoţii, şi ai nevoie de un imbold pentru a-ţi reveni. Încearcă să ţii ascunsă această sensibilitate, mai ales atunci când eşti înconjurată de alte persoane. În acest weekend îţi vei da seama că ai fost trasă în jos de cineva şi încerci să repari această problemă.

Gemeni (22 mai — 21 iunie)

Starea de sănătatea a unei persoane dragi ţie îţi ocupă mintea în acest început de săptămână. Vei dori să îţi petreci cât mai mult timp alături de ea şi să încerci să o ajuţi cum poţi. Miercuri sau joi, o legătură cu cineva de care eşti atrasă începe să prindă contur, ceea ce este o veste foarte bună pentru tine. În weekend îţi doreşti să petreci mai mult timp singură şi să reflectezi asupra vieţii.

Rac (22 iunie — 21 iulie)

Cineva vrea să bată palma cu tine în acest început de săptămână, şi cel mai probabil este vorba de o afacere. Va fi o veste bună, mai ales că buzunarele ţi se vor umple de bani. La mijlocul acestei săptămână încearcă să faci ceva doar pentru tine şi să te răsfeţi puţin. În weekend te vei întâlni cu prietenii, fie la un film, fie la un joc interactiv.

Leu (22 iulie — 22 august)

Toţi cei din jurul tău îşi expun ţelurile în acest început de săptămână, aşa că de ce nu ai face şi tu acelaşi lucru? Nu ai destul timp încât să stai să îi asculţi pe ceilalţi, ci ar fi indicat să te pui pe treabă. Miercuri şi joi vei fi ocupată cu activităţi romantice alături de iubitul tău şi nu vei mai avea timp de nimic altceva. În weekend îţi faci planuri pentru viitorul apropiat, atât personale, cât şi profesionale.

Fecioară (23 august — 22 septembrie)

Persoanele cărora le împărtăşeşti ideile nu vor fi deloc de acord cu tine în acest început de săptămână. De abia atunci vei realiza că este un lucru bun şi că au dreptate. Fii onestă cu tine, dar şi cu ceilalţi recunoscându-ţi greşelile. Va fi o săptămână interactivă şi practică, mai ales că nu ai plecat pe drum de una singură. Eforturile tale vor fi răsplătite vineri. În weekend, viaţa sentimentală îţi va aduce mari satisfacţii.

Balanţă (23 septembrie — 22 octombrie)

Schimbarea este în aer în acest început de săptămână, şi nu te poţi opri din a te gândi la asta. Te poţi gândi că e prea mult ce ţi se întâmplă şi că nu meriți, dar e ridicol. Veştile sunt bune, indiferent despre ce e vorba, aşa că bucură-te din plin. Miercuri şi joi, buna dispoziţie îţi dispare subit din cauza unor discuţii în contradictoriu de la locul de muncă. În weekend încerci să re detaşezi şi să scapi de griji prin diverse activităţi împreună cu cei dragi.

Scorpion (23 octombrie — 21 noiembrie)

Tot ce trebuie să faci în acest început de săptămână este să te joci de-a liderul. Impropriu spus, pentru că orice cuvânt de-al tău va fi foarte important pentru cei din jurul tău. Analizează bine înainte de a da ordine şi documentează-te pe măsură. Conexiunea dintre tine şi un prieten de-al tău este intensă miercuri şi joi, şi se poate lega o poveste de iubire. În acest weekend ar fi indicat să te concentrezi pe familie şi să îi ignori pe ceilalţi.

Săgetător (22 noiembrie — 21 decembrie)

Te mişti destul de încet în acest început de săptămână, cauza fiind weekend-ul extenuant ce tocmai a trecut. Dar începând de miercuri îţi vei reveni şi vei fi pusă pe fapte mari. Dacă cineva îţi va cere sfatul, nu ezita să îl dai, nu te costă nimic. Oameni din toate direcţiile îţi vor demonstra în acest weekend cât de mult ţin la tine, aşa că răspunde-le aşa cum merită.

Capricorn (22 decembrie — 20 ianuarie)

Te gândeşti de mult să faci pasul cel mare, dar de abia în acest început de săptămână iei măsuri. Eşti foarte bine documentată, iar prietenii tăi sunt lângă tine dacă ai nevoie. Miercuri, cineva va admite că este profund impresionat de acţiunile tale, iar încrederea în tine creşte tot mai mult. În weekend fă-ţi planuri doar cu iubitul tău.


Articolul precedentPersoane infectate astăzi – 265, persoane decedate – 14. Au fost înregistrate persoane infectate și în raionul Soroca.
Articolul următorAstăzi vom avea până la +9 în termometre, dar fără soare
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.