Vărsători, păstrați-vă calmul!

0
139
Girlfriends in conflict are sitting on the bench and sulking each other

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII VIITOARE

Berbec

Încă de la începutul acestei săptămâni ești pus pe fapte mari dorindu-ți să câștigi mai mult timp pentru a concretiza idei, proiecte pe care le-ai tot amânat, din diferite motive. Atenție însă la posibilitatea ca dictonul „graba strică treaba” să se adeverească.

Taur

Este recomandat să fii mult mai încrezător în propriile forțe și să nu mai dai atenție la bârfe, răutăți. Treci acum printr-o perioadă de acumulare dar și transformare intensă, la nivel spiritual. Chiar dacă mai apar și unele nemulțumiri pe traseu, acestea sunt menite să te ajute.

Gemeni

Încă de la începutul acestei săptămâni este posibil să tragi unele concluzii pripite, legate de un prieten. Situația nu este chiar așa de rea, precum pare la prima vedere. Totul va depinde de modul în care vei aborda problemele, de importanța pe care o acorzi la anumite idei

Rac

Ți-ar prinde bine să exersezi, măcar câteva zile, starea de detașare. Evită să semnezi un (nou) contract de muncă sau să iei decizii importante, legate de o colaborare, îndeosebi în partea secundă a acestei săptămâni.

Leu

Te poți aștepta la apariția unor surprize neplăcute, venite din partea unor prieteni aflați la distanță. Este recomandat să acorzi atenție la modul în care gestionezi relațiile, parteneriatele sau chiar relația de mariaj. Nu te abate de la programul stabilit.

Fecioară

Ceva te nemulțumește și nu prea știi cum să îți exprimi aceste sentimente, oarecum confuze. Această stare de nehotărâre te poate predispune la unele neînțelegeri, certuri în relația cu persoana iubită sau în cea cu propriul copil. Este posibil să primești acum vești neplăcute.

Balanță

Prudența este necesară la debutul acestei săptămâni, în ceea ce privește relația cu partenerul de viață. Problemele care țin de casă, proprietate sau un obiect electrocasnic ar putea conduce la adevărate conflicte, în cadrul relației de cuplu.

Scorpion

Chiar dacă debordezi de energie, ambiție și curaj pentru a da startul unor (noi) proiecte profesionale, parcă tot ai un sentiment ciudat că cineva încearcă să îți pună „bețe în roate”, mai ales la debutul acestei săptămâni.

Săgetător

Ambițiile tale, care țin de relația cu prietenii apropiați sau grupul din care faci parte nu te pot conduce decât la pierderi financiare. Este recomandat să acorzi o mai mare atenție la modul în care îți gestionezi timpul dar și informațiile în cadrul relației cu colaboratorii.

Capricorn

Putem să vorbim despre o perioadă favorabilă pentru câștiguri venite din muncă proprie. Acordă o atenție specială la posibilele cheltuieli legate de casă, eventual acte, documente care trebuiesc revizuite, corectate la notar. Este momentul potrivit pentru a face reparații prin casă.

Vărsător

Este destul de multă agitație în mintea dar și în sufletul tău reușind să te regăsești cu mare greutate. Este recomandat ca, înainte de a trece la acțiune, să îți clarifici obiectivele pe care vrei să le atingi pentru a reuși să-ți împlinești un ideal. Este foarte important să îți păstrezi calmul.

Pești

Intuiția îți spune că ar fi bine să stai pe loc și să nu faci cheltuieli care nu sunt strict necesare. Ești, totuși, predispus la efectuarea unor cheltuieli neașteptate, menite să îți dea planurile peste cap. Nu este exclus să fi ajuns în această situație datorită unor prieteni.

Articolul precedentFOTOGRAFIA ZILEI: În așteptarea vremurilor mai bune
Articolul următorVasile Bolea a fost cel mai activ deputat care a înaintat proiecte în legislativ, iar Alexandru Slusari a fost cel mai vocal deputat
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.