Ucraina menține Republica Moldova în „zona roșie”

0
76

Ucraina menține Republica Moldova în „zona roşie”. Aceasta înseamnă că, cetățenii moldoveni  vor prezenta la punctul de trecere a frontierei rezultatul negativ al testării COVID-19), efectuat nu mai târziu de 48 ore înainte de trecerea frontierei de stat şi emis în limba rusă sau engleză.

   Dacă nu aveți acest test negativ, veți întra în carantină pentru o perioadă de 14 zile, în locuri determinate. Altfel, cetățenii străini care se află în autoizolare sau carantină pe teritoriul Ucrainei au posibilitatea de a efectua testarea COVID-19 (prin metoda PCR) în laboratoarele medicale ucrainene, în decurs de 48 ore de la traversarea frontierei. În cazul apariţiei unor situaţii problematice, cetăţenii sunt rugaţi să apeleze Serviciul consular al Ambasadei Republicii Moldova la tel.+380-44-521-22-79 sau email kiev@mfa.gov.md. În cazuri excepţionale se va apela linia telefonică de urgenţă a Ambasadei: + 38 068 384 2016 (activă 24/7, inclusiv WhatsApp şi Viber).


Articolul precedentRepublica Moldova a revăzut „lista roșie”. Vezi ce țări se regăsesc în această listă.
Articolul următorO familie cu doi copii din Schineni a rămas fără casă / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.