Tragedie: un bărbat a căzut în interiorul uneia din casele aflate în construcție, din centrul orașului Soroca

0
7697

Nenorocire în orașul Soroca – un muncitor a căzut în interiorul uneia din casele cu multe etaje, aflate în construcție, în centrul orașului Soroca. În stare gravă acesta a fost transportat cu mașina Salvării, la Spitalul raional.

Contactat de noi, vice-directorul Spitalului raional din Soroca, Valeriu Bordian, ne-a relatat  că bărbatul este în stare foarte gravă – comă profundă, traumatism cranio-cerebral, hematom intracerebral. Medicii soroceni erau în așteptarea AVIASAN-ului.

La rândul său, managerul Companiei „Tiras Nord”, Igor Draguțan, ne-a spus că este vorba de un bărbat în vârstă de 59 de ani, care era în afara programului și nu trebuia să fie pe șantier. „Astăzi este o mare sărbătoare religioasă și muncitorii au avut liber. Câțiva muncitori, însă, au avut o mică adunare cu dirigintele de șantier, nu și bărbatul care a căzut în interiorul construcției, între etajele unu și doi”.


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentSe așteaptă deconectări programate în legătură cu executarea lucrărilor de mentenanţă în reţelele de distribuţie.
Articolul următorDublă sărbătoare pentru Centrul de Sănătate Publică Soroca-Nouă ,,Ina Popescu” / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.