Sunt în guvernul Recean „ministri nocivi”? Vezi ce a răspuns chiar premierul

0
192

Recent, liderul unui partid „de dreapta” a afirmat, în spațiul public, că în cabinetul Recean sunt câțiva „miniștri nocivi”. Ba mai mult, acesta a cerut președintei Maia Sandu să-i elbereze pe aceștia din funcție.

Iată ce a răspuns chiar premierul Dorin Recean, când a efectuat o vizită de lucru la Soroca: „Nu avem miniștri nocivi, avem un cabinet de miniștri foarte lucrativ, un cabinet care muncește 24/24 pentru a apropia ziua aderării Republicii Moldova la Uniunea Europeană. Acum este timpul să reușim pe mai multe direcții, cea mai principală dintre care este cea de dezvoltare a serviciului public. Proiectul de integrare europeană nu este ceva abstract, dar este ceva ce trebuie implementat zi de zi, în favoarea cetățeanului. Un lucru este să elaborezi și să adopți o alege, decât să o transpui în viață. Realitatea este de așa natură că nu poți ignora ceea ce a reușit să facă cabinetul de miniștri în ultima perioadă”.


Articolul precedentDe la ce provine numele Soroca?
Articolul următorÎngrijirea pielii la piscină: Cum să eviți efectele negative ale clorului
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.