Sorocenii sunt frunCea în Liga a II-a, iar „echipa primăriei” răzbună concitadina EFA

0
1106

Mai mare dragul să privești clasamentul Ligii a II-a a campionatului Republicii Moldova la fotbal! După patru etape locul I, cu 12 puncte din toate atâtea posibile, în fotoliul de lider s-a instalat formația soroceană FC Inter!

În etapa ordinară, a IV-a, sorocenii au fost net-superiori în confruntarea cu echipa FC Olimpia din Bălți – în deplasarea din „capitala Nordului”, FC Inter a marcat patru goluri, primind în propria poartă doar unul. Cel mai bun la oaspeți a fost Nicu Ursu, care a marcat de trei ori, în minutele 4, 47 și 62. În utimul minut al meciului, a marcat Vlad Savițchi, după ce, în minutul 83, bălțeanul Arthur Dobrovinschi redusese din handicap.

Un rezultat îmbucurător a obținut și FC Visoca, care pierduse ultimele două meciuri, și nu oricum, dar la scor. De data aceasta elevii antrenorului Vasile Zăbrian au învins, cu scorul de 1-0, debutanta competiției, FC Țarigrad, golul victoriei fiind marcat de Denis Petrachi, în minutul 49. Chiar dacă a fost un meci mai puțin rezultativ, evoluția celor două formații a fost una bună, iar scorul înregistrat, după cele 90 de minute de joc, a fost în conformitate cu ostilitățile din teren. Important, însă, este faptul că FC Visoca și-a revenit din șocul celor două înfrângeri. Ba mai mult, prin acest rezultat, „echipa primăriei”, cum mai este numită această formație, a răzbunat cealaltă echipă din Visoa, care pierdu-se, în etapa trecută, în fața aceluiași asversar.

Cu părere de rău, EFA a pierdut, la limită, 0-1, în confruntarea cu cea de-a doua formație din Sângerei, Vulturii Cutezători. Cu toate acestea, competiția este la început și mai sunt multe etape și posibilități pentru EFA de a aduna puncte.

Din celelalte rezultate mertă atenție scorul înregistrat la Râșcani, unde gazdele au făcut egal cu FC Edineț, 2-2. „Grănicerii” din Glodeni au fost învinși, pe teren propriu, scor 1-5, de Iscra, iar la Ocnița, Locomotiva din localitate a remizat, 1-1, cu FC Sângerei.

În etapa a V-a, care se va desfășura pe data de 9 septembrie, FC Inter nu are meci, FC Visoca are meci greu la Râbnița, iar EFA primește replica echipe FC Olimpia. (Dan AOLEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.