Se reiau cursele auto spre Ucraina: Află orarul și documentul ce trebuie prezentat obligatoriu!

0
505

Cursele auto spre Ucraina sunt reluate de astăzi, 22 iunie. Reprezentanţii întreprinderii “Gările Auto Moderne” anunţă că vor fi organizate două autocare pe zi, din Chişinău, de la Autogara de Nord: una la ora 6:50 şi alta la 15:40, informează publika.md.

 

Cei care vor să călătorească în ţara vecină trebuie să respecte un set de măsuri. La intrarea în Ucraina, oamenii sunt obligaţi să prezinte poliţa de asigurare, asta pentru că în cazul în care se vor îmbolnăvi de COVID-19 să poată achita tratamentul.

 

De asemenea, persoanele care vin dintr-o zonă unde sunt mai multe cazuri de infectări cu noul coronavirus vor fi plasate acolo în carantină.

 

Lista ţărilor cu număr mare de cazuri de COVID-19 urmează să fie reînnoită o dată la trei zile de autorităţile ucrainene şi va fi oferită Serviciului de Grăniceri. Astfel, angajaţii de acolo vor verifica dacă o anumită persoană va fi plasată în carantină sau nu, după ce intră pe teritoriul ţării vecine.

Cursele feroviare şi cele aeriene spre Ucraina rămân suspendate.

Articolul precedentRacii vor face bani și din…piatră seacă
Articolul următorRudele celor decedați de coronavirus ar putea primi îndemnizații  
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.