Sărbătoare sportivă la Soroca: Ziua Sportivului și a Mișcării Olimpice / VIDEO

0
111

Astăzi, Soroca a sărbătorit Ziua Sportivului și a Mișcării Olimpice printr-un eveniment grandios organizat de Consiliul Raional Soroca, în parteneriat cu Primăria Municipiului Soroca și Agenția Teritorială Olimpică și Sportivă din Soroca.

La eveniment au participat: Președintele raionului Soroca, Veaceslav Rusnac, primarul municipiului Soroca, Lilia Pilipețchi, deputatul în Parlamentul R. Moldova Alla Pilipețcaia. De asemenea au fost prezenți sportivi de performanță, antrenori, amatori ai sportului și conducători ai școlilor sportive și a instituțiilor de învățământ.

Programul dedicat acestei zile speciale a debutat în scuarul Cetății Soroca, unde participanții s-au adunat pentru cursa de alergare cu un singur start comun. Copii, tineri și maturi, toți  au luat startul împreună, alergând pe strada Independenței și având ca punct final Stadionul Municipal Soroca.

Cursa de alergare a fost doar începutul unei zile pline de activități sportive. La sosirea la stadion, participanții au fost întâmpinați cu aplauze și susținere din partea celor prezenți. Ceremonia de deschidere oficială a inclus discursuri din partea autorităților locale și organizatorilor, care au subliniat importanța sportului în viața comunității și în dezvoltarea personală a tinerilor.

Nichita Pșenicinii, participant: ”Am venit la Ziua Sportului să particip la competiția de basket și sper mult că o să iau locul I”.


  • ETICHETE
  • DC
Articolul precedentAlergia la înțepăturile de insecte: Ce trebuie să știți și cum să vă protejați
Articolul următor„Ziua Ușilor Deschise” la Sectorul Poliției de Frontieră „Soroca” / VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.