Raionul Soroca – printre entitățile cu cele mai multe vaccinuri primite din tranșa acordată de România

0
105

După cum toată lumea cunoaște, ieri, 2 martie, în Republica Moldova a demarat campania de vaccinare împotriva coronavirusului. Raionul Soroca este printre entitățile care au primit cele mai multe doze de vaccin – peste 100.

Astfel, cele mai multe doze au fost oferite spitalelor din capitală – 5240, după care urmează municipiul Bălți – 610 doze și raionul Soroca – 220 de doze. 100 și mai multe doze au primit raioanele Orhei, Edineț, Ungheni, Ialoveni, Cimișlia, Căușeni, Ștefan Vodă, Cahul, Găgăuzia. Cei drept, medicii din Comrat și Ceadâr Lunga au declarat că nu doresc să se vaccineze cu Astra/Zeneca, preferând alte vaccinuri.

Să mai menționăm că, în restul raioanelor au fost distribuite mai puțin de 100 de doze, inclusiv vecinilor noștri de la Florești și Drochia – câte 70 de doze. În Transnistria au fost repartizate 1810 doze.

 

Articolul precedentAveți vreun plan? Da, numai că acesta este un plan al acțiunilor!
Articolul următorÎn atenția elevilor și profesorilor soroceni – MECC a prelungit vacanța de primăvară până pe data de 15 martie
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.