Până la 15 iunie, sorocenii care muncesc în Federația Rusă, fără permis de ședere, sunt obligați să revină acasă.

0
418

Decretul semnat la mijlocul lunii decembrie a anului trecut de președintele rus, Vladimir Putin, conform căruia a fost prelungit termenul de ședere temporară a imigranților, în legătură cu pandemia, expiră pe data de 15 iunie 2021 și persoanele fără permis de ședere sunt obligați să revină în țările lor.

Despre aceasta a declarat, în cadrul Adunării Interparlamentare a Statelor Comunității Statelor Independente (CSI), care a avut loc recent la Sankt-Petersburg, vice-ministrul de interne al Federației Ruse, Alexandr Gorovoi. În caz contrar, persoanele care vor ignora acest avertisment vor fi pasibili de sancțiuni.

Să menționăm că, conform datelor oficiale, pe teritoriul Federației Ruse muncesc, în prezent, peste 56.000 de cetățeni ai Republicii Moldova. (INFO OdN)

Articolul precedentActivitatea Grădiniței de copii nr.17 din Soroca a fost suspendată, pentru 14 zile.
Articolul următorGermania va susține programul de dezvoltare a municipiului Soroca
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.