Nu ai carte – nu ai minte!

1
64

Un cititor al Observatorului de Nord ne-a expediat o poză în care un individ stă cuibărit în una dintre cele două biblioteci stradale din orașul Soroca. Nu se cunoaşte când a fost făcută poza, fapta „eroică” surprinsă în imagine, a fost publicată însă pe reţele de socializare, spre laudă probabil.

La începutul lunii martie, una dintre bibliotecile stradale a fost distrusă. Cazul este cercetat de poliţie. Şi imaginea în cauză este deja în atenţia poliţiei, care verifică legătura dintre actul de vandalism şi „eroul” din cadru.

Sursa: Instagram

Vezi detalii despre vandalizarea unei biblioteci stradale în articolul: Au citit până a crăpat biblioteca

Vom reveni cu detalii.

Articolul precedentCutremur de pământ simulat la Colegiul ,,Mihai Eminescu” (FOTO)
Articolul următorFotografia Zilei – E vremea lalelelor!
(Zabulica) Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării, USM, (2008). Licențiată în Jurnalism. Deținătoare a premiului ”Mărul de Aur” oferit de Clubul de Presă din Chișinău în 2018. Absolventă a cursului "Managementul instituțiilor media" la Stockholm School of Economics in Riga, Letonia (2018). Reporteră la Publicația Periodică ”Observatorul de Nord” din 2009 și Redactoră-coordonatoare din 2012.

1 COMENTARIU

  1. Sa blurezi fața dar să leși id-ul de la instagram? Serios? Care e sensul să-i mai blurezi fața dacă oricare poate să intre să ii verifice profilul și să vadă cine este?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.