Nivelul apei Nistrului, la Soroca, a crescut vizibil. La Otaci râul s-a revărsat și a produs inundații.

0
516

Ieri scriam că, până duminică, 27 noiembrie, este posibil ca nivelul apei în râul Nistru să crească. A fost emis și un Cod Portocaliu de inundații. Prognozele specialiștilor se adeveresc or, nivelul Nistrului, la Soroca, a crscut cu circa doi metri.

Mai rău stau lucrurile la Otaci, localitate situată la circa 50 de kilometri de Soroca. Acolo râului s-a revărsat și a produs inundații. Mai multe terenuri agricole sunt sub apă… Vă remintim că, Centrul Hidrologic prognozează că până duminică, nivelul apei, pe sectorul Soroca-Dubăsari, ar putea crește cu până la 4,3 metri.

FOTO de astăzi dimineață, în preajma Spitalului raional din Soroca

 

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentFurnizorii de curent electric solicită ANRE aprobarea prețului de 6,39 de lei/kWh
Articolul următorTragedie la Zgurița. Un bărbat de 66 de ani și concubina lui au ars de vii într-un incendiu
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.