Natalia Stati: Dragostea legată prin … bendițe/ VIDEO

0
154

Soroceanca Natalia Stati, în vârstă de 35 ani și mamă a patru copii, pe lângă activitățile de bază care le are, găsește timp și pentru hobby. Cea mai mare pasiune a ei este confecționarea bendițelor din panglică. Natalia preferă să acorde tot timpul liber pentru ele, susținând că o calmează și îi creează o stare de bine.

Femeia cu trei fetițe căuta o activitate în care să le poată implica și pe ele. Astfel, într-o zi, pe neprins de veste, i-a căzut în cale o publicitate în care se demonstra cum să confecționezi bendițe. A îndrăgit din prima această meserie, la fel și fetițele ei s-au implicat activ în crearea floricelelor care urmau să fie lipite de un elastic. “Eram în concediu de maternitate cu fetița cea mică. Privind un film pe YouTube a apărut o publicitate în care se demonstra cum se confecționează o floare din panglică pentru bendiță. Am îndrăgit foarte mult acea publicitate și cu prima ocazie am mers la piață după toate cele necesare pentru confecționarea acestor manufacturi. Prima floare am confecționat-o la  ora două noaptea. În timpul zilei eram ocupată cu copii și le făceam doar noaptea. În prezent eu confecționez bendițele în timpul liber și cei mai importanți admiratori sunt copii mei”, ne spune ea.

Mai apoi pentru ca creațiile ei să arate cât mai frumos și calitativ, Natalia a procurat materiale de înaltă calitate. A început să vizioneze lecții din YouTube în fiecare zi a devenit tot mai bună în ceea ce face.

Valeria Prisacari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.