Master Class cu Tatiana Pereteatcu: Învățăm cum să pregătim plăcinte ca la Băxani

0
1322

În calendar, astăzi este Ziua Internațională a Mâncatului de Plăcinte. Reportera noastră, Mihaela Zaim, a poposit acasă, la Băxani, în acest week-end, iar mirosul de plăcinte coapte i-a îndreptat pașii la casa Tatianei Pereteatcu, care s-a oferit să dea un master class pentru cititorii “Observatorului de Nord”.


  • ETICHETE
  • MZ
Articolul precedentRespectă 10 reguli și scapă de grăsimea corporală viscerală
Articolul următorCum și de ce s-a distrus fosta Uzină de Utilaj Tehnologic din Soroca? / VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.