Leul puțin mai slab ca dolarul și euro, dar își menține valoarea în raportul cu celelalte valute

0
28

   Conform anunțului difuzat de Banca Națională a Moldovei,  pentru miercuri, 13 ianuarie, față de leul moldovenesc dolarul s-a scumpit cu trei bani, euro a crescut cu doi bani, iar hrivna ucraineană, leu românesc și rubla rusească au rămas la același preț.

 Astfel, un dolar american va putea fi cumpărat cu 17,23 lei, un euro – cu 20,94 lei, o hrivnă ucraineană – cu 61 de bani, un leu românesc – cu 4,29 lei moldovenești, iar o rublă rusească – cu 23 de bani. După cum afirmă specialiștii,  fluctuațiile de pe piața valutară a Republicii Moldova sunt determinate de cotația euro-dolar pe plan mondial, dar și de raportul dintre cererea și oferta de valută pe piața internă.


Articolul precedentNinsorile se amână din nou, doar cerul noros noros ne mai ține vie speranța că minunea ar putea să se producă
Articolul următorÎn 2020, ADR Nord a valorificat 37.000.000 lei și a atras investiții în valoare de 175.200.000 lei, inclusiv în raionul Soroca
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.