La Volovița, un bărbat de 34 de ani a fost deblocat, de salvatori, din cabina unui tractor inversat

0
901
  Salvatorii din Soroca au avut misiunea de a salva o persoană rămasă blocată în cabina unui tractor de tip încărcător frontal, după ce acesta s-a inversat în timpul lucrărilor de reparație a drumului.
  Cazul a fost înregistrat în satul Volovița.  Pentru efectuarea lucrurilor de descarcerare, la fața locului a fost trimis un echipaj de salvatori și pompieri. Ajunși, aceștia au stabilit că un bărbat în vârstă de 34 de ani, a rămas blocat în cabina tehnicii inversate. În mai puțin de 20 de minute, echipajul de intervenție a salvatorilor a reușit să deblocheze bărbatul aflat în fiarele tehnicii. În urma incidentului, persoana a suferit diverse traumatisme ușoare, fiind transportată la spitalul raional pentru îngrijiri de rigoare. Cauza și circumstanțele urmează a fi stabilite ulterior. (FOTO IGSU)

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentMituri demontate despre războiul Rusiei împotriva Ucrainei
Articolul următorDe astăzi și până la 13 martie elevii vor fi în vacanță
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.