Incendiu la Soroca: focul a mistuit bunurile materiale dintr-o bucătărie de 12 metri pătrați, dar nici o persoană nu a avut de suferit.

0
1378

  În dimineața zilei de astăzi, într-un apartament cu trei camere din municipiul Soroca s-a produs un incendiu. La locul incendiului au venit două echipe de salvatori, care au evacuat 8 persoane din apartamentele vecine, inclusiv 4 copii, care riscau să se intoxice cu produsele de ardere și din cauza fumului dens nu aveau posibilitate să iasă.

  Conform IGSU, stăpâna apartamentului, în vârstă de 44 de ani a părăsit locuința de sine stătător. Focul a distrus în totalitate bunurile materiale din bucătăria cu suprafața de 12 m2. Nicio persoană nu a avut de suferit. Cauza și circumstanțele producerii arderii urmează a fi stabilite de specialiști. (FOTO: IGSU)

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentInformarea corectă este o responsabilitate a jurnaliștilor și un drept al publicului / VIDEO
Articolul următorPolița de asigurare medicală este disponibilă pentru persoanele care se asigură în mod individual
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.