În Turcia, fără carantină

0
498

 Din data de 1 iulie, zborurile dintre Republica Moldova și Turcia au fost reluate. Astfel, moldovenii pot să plece la mare fără a sta în carantină pentru 14 zile, potrivit unui comunicat al Ministerul Afacerilor Externe din Republica Moldova. 

Persoanele care vor intra în țară vor fi supuse unui control medical, iar dacă vor întruni simptome specifice infecției cu Covid-19, vor fi tratați pe teritoriul Turciei, scrie unimedia.info. În comunicat scrie că nu există interdicții pentru călătorii interne și externe, atât pe cale aeriană cât și pe cea feroviară pentru cetățenii din RM.

Totodată, toți pasagerii aeronavelor sunt obligați să poarte mască de protecție în timpul aflării sale în aeronavă și aeroport. La intrare în Turcia, persoanele sunt obligate să îndeplinească un formular cu privire la locul aflării lor în țară. Cei care vor avea simptome vor fi supuse testului la Covid-19. Potrivit autorităților turce, testul va fi gratis.

Articolul precedentVladimir Putin este de aldămaș: Referendumul îi dezleagă și mai mult mâinile
Articolul următorManuale gratuite pentru elevii din ciclul gimnazial
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.