În România, Covid-19 bate în retragere. Doar o persoană din 15 testate a fost declarată infectată

0
41

 Dacă ieri, de exemplu, în Republica Moldova o persoană din 4 atestate a fost declarată infectată cu coronavirus, în România acest indiciu este de o persoană infectată din 15 testate or, ieri au fost efectuate 31.294 de teste, dintre care 2901 au fost pozitive.

  Astfel, peste Prut rata de infectare este de 9,2%. Alți 90 de români au murit după ce s-au infectat cu coronavirus. La terpie intensivă numărul bolnavilor a scăzut până  la 989. Până la 28 ianuarie, pe teritoriul României, au fost confirmate 721.513 cazuri de persoane infectate, iar 666.001 pacienți au fost declarați vindecați. Alte 18.105 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. (SURSA: digi24.ro)


Articolul precedent23 deosebiri dintre coronavirusul „original” și virusul din Marea Britanie
Articolul următorColegiul de Arte „Nicolae Botgros” a obținut Certificatele care confirmă acreditarea programelor de formare profesională, forma de învățământ cu frecvență.
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.