Gustoșenii de la bunica: Clătite cu magiun de mure și prune / VIDEO

0
98

Amintirile din vacanța de vară sunt fără doar și poate legate de bunici. Așa a fost întotdeauna: cum terminam școala, mergeam la țară, acolo unde bunicii ne așteptau cu brațele deschise. Mai țineți minte diminețile acelea în care vă trezeați învăluiți în aroma clătitelor calde sau a brânzoaicelor pufoase, miros care plutea prin toată casa? Dar de puiul în smântână pregătit de Sfântul Petru și Pavel, vă mai amintiți, sau de colțunașii cu vișină, de tocănița de legume coaptă la cuptorușul din curte. Cu trecerea anilor ne dăm seama că atunci când bunica punea ceva gustos pe masă, era un fel aparte al ei de a-și arăta dragostea față de noi.

Cu un strop de nostalgie pentru vremurile de odinioară, ”Observatorul de Nord” vă prezintă încă o recetă din rubrica “Gustoșenii de la bunica”. În cadrul acesteia, ne propunem să vă povestim cu ce bucate, bunicile de astăzi, își alintă nepoții pe timpul vacanței de vară.


Articolul precedentHoroscopul zilei de duminică, 23 iunie 2024: Pentru Gemeni ziua va fi plină de interacțiuni cu prietenii și cei dragi, află prognoza astrelor pentru zodia ta
Articolul următorDe la ce provine numele Soroca?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.