Fiți vigilenți! A apărut un nou tip de escrocherie cu utilizarea datelor și simbolicii autorității fiscale

0
92
Serviciul Fiscal de Stat îndeamnă contribuabilii să fie vigilenți în contextul apariției unui nou tip de escrocherie cu utilizarea datelor și simbolicii autorității fiscale. Aceasta se manifestă prin expedierea aleatorie către contribuabili a mesajelor electronice (e-mail), prin care se solicită achitarea unor presupuse restanțe către Bugetul de stat, informează sfs.md

În cazul recepționării unor astfel de notificări, rugăm să informați imediat organele de drept  și Serviciul Fiscal de Stat. Datele de contact a subdiviziunilor SFS le găsiți aici.
La fel, vă puteți adresa la orice Direcție deservire fiscală pentru a obține informația despre situația fiscală curentă.
În cazul deținerii semnăturii digitale (electronică sau mobilă), aveți posibilitatea verificării existenței obligației fiscale a impozitului pe venit prin intermediul serviciului online „Contul curent al contribuabilului” din cadrul SIA „Cabinetul personal al contribuabilului”.
Pentru verificarea online este necesar de efectuat următorii pași:

Pasul 1: accesați SIA „Cabinetul personal al contribuabilului” de pe portalul www.sfs.md;
Pasul 2: accesați butonul „Autentificare”;
Pasul 3: accesați butonul „Autentificare M-Pass”;
Pasul 4: selectați modalitatea de autentificare;
Pasul 5: accesați butonul Servicii;
Pasul 6: accesați serviciul „Contul curent al contribuabilului”;
Pasul 7: generați raportul „Contul curent detaliat”.

 


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentȘansele de a începe negocierile de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană, în acest an – există, dar sunt incerte
Articolul următorCât costă carnea la Soroca?
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.