Festival-Concurs Republican de Dans 2024: O sărbătoare a dansului și a bucuriei copiilor / VIDEO / GALERIE FOTO

0
108

Recent, incinta palatului de cultură din Soroca a găzduit Festivalul-Concurs Republican de Dans 2024, un eveniment anual de mare amploare, dedicat închiderii sezonului de învățământ, Zilei Copilului și deschiderii sezonului de vară. Organizatorii acestui festival: Liga de Dans din Moldova, Consiliul Raional Soroca, Primăria municipiului Soroca și Secția Cultură și Turism Soroca, au reușit să creeze o atmosferă de neuitat pentru toți participanții și spectatorii.

Acest eveniment a reunit 22 de colective de dans din diverse localități, inclusiv Soroca, Drochia, Bălți, Cupcini, Fălești, Glodeni, Strășeni, Călărași și Constanța. Aceste grupuri au adus pe scenă o varietate impresionantă de stiluri de dans, de la dansuri populare tradiționale la coregrafii moderne, demonstrând talentul și dedicația tinerilor dansatori.

Festivalul-Concurs Republican de Dans 2024 a avut o semnificație specială, marcând închiderea sezonului de învățământ și Ziua Copilului. Această combinație de evenimente a adus o notă festivă și plină de bucurie, reflectând importanța educației și a artei în dezvoltarea copiilor.

 


Articolul precedentLa Vădeni copiii au transformat livada de cireși în sală de lectură / VIDEO
Articolul următorLa Soroca echipa de geniști militari au neutralizat proiectile de artilerie din perioada celui de-al Doilea Război Mondial

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.