Elevii din raionul Soroca sunt invitați să participe la un program de ghidare în cariera juridică. Cum te înregistrezi

0
169
Centrul de Leadership pentru Justiție invită elevii din raionul Soroca să participe în cadrul proiectului „Joboteca Juridică” – un program de ghidare în carieră, prin prisma profesiilor juridice, scrie diez.md.

Proiectul este destinat unui grup de 40 de elevi (clasele IX – XII) din cadrul a patru instituții de învățământ din raionul Soroca: Liceul Teoretic „C. Stere” (mun. Soroca); Liceul Teoretic Visoca; Gimnaziul Rublenița; Gimnaziul Racovăț. În limita locurilor disponibile, vor fi implicați în proiect și elevii altor instituții din raion.

În cadrul proiectului vor fi organizate următoarele activități:
# patru traininguri de ghidare în carieră;
# patru ședințe de diseminare a bunelor practici către colegii din instituție;
# trei ședințe online de ghidare în cariera juridică: „Față în față cu un profesionist” (discuții cu profesioniști din diverse domenii ale dreptului);
# două ședințe de consultații cu elevii: co-participare în procesul de editare a Ghidului Profesiilor Juridice;
# editarea Ghidului Profesiilor Juridice de către două experți în domeniu, care ulterior va fi distribuit către instituțiile de învățământ.

Proiectul va cuprinde atât activități cu prezență fizică (în municipiul Soroca), cât și activități desfășurate online.

Toate costurile de participare în program (materialele necesare, mesele etc.) vor fi acoperite de organizatori, inclusiv cheltuielile pentru transportul din localitățile Visoca, Racovăț și Rublenița spre/dinspre locul de desfășurare a trainingurilor (Liceul Teoretic „C. Stere”, mun. Soroca), care vor fi rambursate participanților în numerar.

Pentru a participa în cadrul proiectului, doritorii sunt invitați să completeze formularul de înscriere până miercuri, 12 octombrie 2022, ora 23.59.

 


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentUn „Patriot” costă 500 milioane de dolari, iar Republica Moldova are nevoie de trei
Articolul următorOrganizația Teritorială Soroca a PP Platforma Dreptate și Adevăr își completează rândurile cu alți 10 membri
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.