După ploaie vine zăpada. Asta ne promit meteorologii.

0
55

  Pentru astăzi, 26 ianuarie, meteorologii ne promit precipitații sub formă de lapoviță și ninsori. Cerul va fi noros și vremea se răcește marți cu câteva grade. Pe drumuri, izolat, va fi ghețuș.

   Presiunea atmosferică va fi scăzută. Vântul va sufla din nord-vest, cu o viteză de 3-8 metri pe secundă. În noaptea spre miercuri se va răci până la -3..-6 grade Celsius în raioanele de nord.

Prognoza meteo pentru 26 ianuarie – 1 februarie

   Miercuri va ninge în toate regiunile țării. Temperaturile vor fi negative pe mai tot parcursul zilei în raioanele de nord. Sunt anunțate -2..+1 grade. Joi, temperaturile vor rămâne la același nivel și vor continua și ninsorile. În noapte spre vineri, 29 ianuarie,  ne vom apropia de pragul de ger. În nord sunt așteptate -6..-9 grade Celsius. Vineri însă se arată Soarele de după nori, precipitațiile vor înceta și temperaturile vor crește. Sâmbătă vom avea din nou valori termice pozitive în toate regiunile, cu maxime de 3 grade Celsius în nord.

Articolul precedentUE // Testarea sistemelor de încălzire – oportunitate și eficacitate
Articolul următorDupă câteva zile de cădere, leul moldovenesc se ridică
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.