Discuțiile telefonice la volan l-au dus în gard pe un sorocean

0
356

Un automobil a intrat în gardul unei gospodării din municipiul Soroca. Din fericire nicio persoană nu a avut de suferit. Poliția ajunsă la fața locului a stabilit că șoferul a pierdut controlul asupra automobilului, fiind antrenat într-o discuție la telefon.

Accidentul a avut loc la data de 22 august, aproximativ la ora 18:30. În Serviciul de gardă al Secției coordonare operațională a IP Soroca, a fost înregistrat apel prin telefon de la Dispeceratul Zonal „Nord” pe faptul că în mun. Soroca, un automobil s-a accidentat în gard.

Potrivit unui comunicat al poliției, ajunși la fața locului, angajații Serviciului Supraveghere Tehnică și Accidente Rutiere al IP Soroca, au stabilit că o persoană de gen masculin în vârstă de 42 de ani, locuitor al municipiului Soroca, conducând automobilul  de model Renault Simbol pe o stradă din municipiu, ducând discuții la telefon a pierdut controlul asupra mijlocului de transport accidentându-se în gospodăria unei persoane de gen feminin. Șoferul avea permis de conducere de categoria corespunzătoare. Bărbatul a fost supus testării alcoolscopice, s-a constatat în aerul expirat 0,00 mg/l, mai informează poliția.

Alte circumstanţe se stabilesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.