Discuțiile telefonice la volan l-au dus în gard pe un sorocean

0
356

Un automobil a intrat în gardul unei gospodării din municipiul Soroca. Din fericire nicio persoană nu a avut de suferit. Poliția ajunsă la fața locului a stabilit că șoferul a pierdut controlul asupra automobilului, fiind antrenat într-o discuție la telefon.

 

Accidentul a avut loc la data de 22 august, aproximativ la ora 18:30. În Serviciul de gardă al Secției coordonare operațională a IP Soroca, a fost înregistrat apel prin telefon de la Dispeceratul Zonal „Nord” pe faptul că în mun. Soroca, un automobil s-a accidentat în gard.

 

Potrivit unui comunicat al poliției, ajunși la fața locului, angajații Serviciului Supraveghere Tehnică și Accidente Rutiere al IP Soroca, au stabilit că o persoană de gen masculin în vârstă de 42 de ani, locuitor al municipiului Soroca, conducând automobilul  de model Renault Simbol pe o stradă din municipiu, ducând discuții la telefon a pierdut controlul asupra mijlocului de transport accidentându-se în gospodăria unei persoane de gen feminin. Șoferul avea permis de conducere de categoria corespunzătoare. Bărbatul a fost supus testării alcoolscopice, s-a constatat în aerul expirat 0,00 mg/l, mai informează poliția.

Alte circumstanţe se stabilesc.

Articolul precedentDacă ați suferit din cauza calamităților natural nu ezitați, depuneți dosarul pentru a primi compensații de la stat
Articolul următorO moldoveancă a câștigat un concurs în SUA și vrea să-și deschidă o fabric de încălțăminte
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.