Direcția Învățământ Soroca anunță Concurs de ocupare a funcției publice vacante de specialist superior,  Serviciul management economico-financiar și patrimoniu

0
117

        Direcția Învățământ  Soroca anunţă repetat concurs de ocupare a funcţiei publice vacante de specialist superior,  Serviciul management economico-financiar și patrimoniu din cadrul direcției.

        Scopul general al funcției: Realizarea activităților de monitorizare a lucrărilor de construcții și reparații curente și capitale în instituțiile de învățământ.

Sarcinile de bază ale funcției: Exercitarea activităților de colectare a datelor necesare pentru elaborarea proiectelor pe termen lung, mediu și scurt în vederea dezvoltării instituțiilor de învățământ din raion. Monitorizarea lucrărilor de reparații capitale și curente. Acordarea ajutorului metodologic grupurilor de lucru în vederea implementării proiectelor de construcții și reparații.

 Dosarele de participare la concurs întocmite conform Hotărârii Guvernului nr.201 din 11.03.2009 se primesc până la data de 3 februarie 2021 inclusiv, ora 17.00 la sediul Consiliului Raional Soroca, str. Ştefan cel Mare, 5, (et. 2, bir.211),  telefon 0-230-28637)

Dosarul de participare la concurs se depune personal și va conține: formularul de participare, specificat în anexa la Regulamentul aprobat prin Hotărârea Guvernului Republicii Moldova nr. 201 din 11 martie 2009; originalul și copia buletinului de identitate; originalul și copia diplomelor de studii şi ale certificatelor de absolvire a cursurilor de perfecţionare profesională şi/sau specializare; originalul certificatului medical; originalul cazierului judiciar

  Condiţiile de participare la concurs: deține cetățenia Republicii Moldova; studii universitare în domeniul inginerie/construcții; capacitate deplină de exercițiu; experiență în domeniu 6 luni; nu a împlinit vârsta de 63 ani; în ultimii 5 ani nu a fost destituită dintr-o funcție publică conform art. 64 alin.(1) lit. a) și b) sau nu i-a încetat contractul individual de muncă pentru motive disciplinare; nu are interdicția de a ocupa o funcție publică sau de demnitate publică, ce derivă dintr-un act de constatare al Autorității Naționale de Integritate; cunoașterea sistemului de domeniu, legislaţiei din domeniul construcțiilor; aptitudini de a gestiona şi planifica timpul de muncă; nivel înalt de responsabilitate; flexibilitate în comunicare, posedarea liberă a limbilor română şi rusă; posedarea limbii moderne (un avantaj); abilităţi analitice de a analiza procesele sociale din domeniul dat,; abilităţi de a elabora acte normative; abilităţi de lucru în echipă; cunoaşterea avansată a programelor Microsoft (Word, Excel)

 

Articolul precedentA fost anunțat Concurs pentru ocuparea funcției de director al IP LT „Petru Rareș” din Soroca
Articolul următorTRADIȚII: Primiți urătorii în ajunul sărbătorii sfântului Vasile?
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.