De ce să speli baia cu cremă de ras. Trucul unei gospodine a devenit viral în întreaga lume

0
165

Curățarea băii poate da bătăi de cap tuturor gospodinelor. Faianța și gresia pot fi dificil de curățat uneori, mai ales dacă nu aveți produsele bune pentru a face acest lucru. Însă există câteva trucuri pentru curățenie care vă pot ajuta să terminați curățenia la baie mult mai rapid. Iată de ce e bine să spălați baia cu cremă de ras!

De ce să cureți baia cu cremă de ras

Sarcinile de curățenie nu sunt mereu cele mai plăcute pentru gospodine, mai ales când vine vorba de curățarea băii. Se știe că baia este unul dintre locurile cu cel mai mare trafic din întreaga ta casă, dar şi cel care adună cele mai multe bacterii, fungi, mucegai și murdărie.

Curățarea plăcilor de gresie sau faianță este o sarcină destul de greoaie, pentru că ele trebuie spălate în mod regulat pentru ca baia să miroasă cât mai frumos.

Însă există un truc folosit de unele gospodine pentru a curăța cât mai eficient și rapid baia. Cu ajutorul spumei de ras, poți scăpa de toate grijile privind modul în care arată gresia și faianța. Ele vor arăta ca noi după ce aplici cremă de ras pe aceste suprafețe.

Cum se procedează

Tot ce trebuie să faceți este să aplicați cremă de ras pe gresia sau faianța din baie și să ștergeți mai apoi cu un mop. În acest fel, mirosurile urâte vor fi neutralizate, iar baia va străluci. Cu ajutorul acestui produs, care costă extrem de puțin, nu veți mai avea nevoie de alte amestecuri chimice din comerț.

Totodată, pe faianță puteți aplica și o pastă din bicarbonat de sodiu și apă. Consistența pastei ar trebui să fie destul de groasă, nu apoasă. Cu ajutorul unei periuţe de dinţi vechi, puteți freca ușor pentru a îndepărta murdăria. Apoi limpeziți cu apă caldă!

La ce mai poate fi folosită crema de ras

Crema de ras o puteți folosi și să scoateți petele de machiaj de pe prosoape. Aplică spumă de ras pe pată și las-o să acționeze aproximativ zece minute înainte să tamponezi cu o cârpă curată toată zona. Apoi clătește cu apă rece și bagă prosopul la mașina de spălat.


  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentFile din istoria Colegiului Tehnic-Agricol din Soroca
Articolul următorParticipă GRATUIT la cel mai creativ HUB de jurnalism, comunicare și multimedia!
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.