De ce să alegi JustConsult Bălți pentru redobândirea cetățeniei române

0
154

PUBLICITATE

Cetățenia română oferă posibilitatea perfectării actelor românești precum pașaport sau buletin de identitate român, care deschid uși mai largi în Uniunea Europeană. Procesul de redobândire a cetățeniei române de către moldoveni poate fi însă anevoios din cauza procedurilor birocratice și a multitudinii de acte necesare pentru pregătirea și depunerea dosarului.

Colectarea documentelor și depunerea lor la Autoritatea Națională pentru Cetățenie (ANC) reprezintă doar o etapă din acest proces. Există numeroase nuanțe de care trebuie să ții cont pentru a evita amânările sau respingerea dosarului.

JustConsult este compania juridică din Moldova care oferă consultanță și asistență pentru redobândirea cetățeniei române și perfectarea actelor românești. Compania activează de 20 de ani pe piață, iar de aproape doi ani are filială la nord – în mun. Bălți.

Avantajele de a redobândi cetățenia română cu JustConsult:

  • Respectarea procedurii: Fiecare etapă este parcursă legal.
  • Verificarea corectitudinii datelor: Dosarul este pregătit conform cerințelor instituției. Riscul de amânare sau respingere a dosarului este eliminat.
  • Programare rapidă: Obții programare rapid pentru depunerea dosarului și la fiecare etapă ulterioară.
  • Transport în România asigurat: Asigurăm transportul zilnic tur-retur la instituția din România.
  • Calitate garantată: Calitatea serviciilor este garantată prin contract și bon fiscal

Pentru a beneficia de o consultație gratuită privind depunerea dosarului de redobândire a cetățeniei române, accesează pagina justconsult.md și completează formularul, iar un specialist în acte românești va reveni cu un apel și va oferi informațiile solicitate.

Sună la numărul de telefon 022 80 20 81 și programează o întâlnire direct la biroul Just Consult Bălți, situat în centrul orașului pe strada Ștefan cel Mare 60, în clădirea Poștei Centrale.

Contactează-ne chiar și de peste hotare pentru a primi ajutor:

WhatsApp/Telegram: +373 78 012 335

www.justconsult.md


Articolul precedentRepublica Moldova a intrat, practic, sub cupola energetică a României
Articolul următorȘoferii care urcă în stare de ebrietate la volan riscă să rămână fără unitățile auto
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.