De ce pisica nu stă în brațe și fuge. Ce secret ascunde gestul ei

0
222

Puțini cunosc adevărul despre preferințele independente ale pisicilor. Astfel, aceste feline au o predispoziție de a se sustrage din brațele tale atunci când dorești să le ridici. Conform experților, există șanse mari ca pisica să se simtă amenințată și să fugă în autoapărare. Cu toate acestea, cei răbdători și blânzi ar putea experimenta o surpriză plăcută.

Aceste mici creaturi adorabile pot adormi chiar în brațele lor. În plus, există tipuri de pisici care vin de bună voie în brațele tale, iar ele se simt în largul lor dormind în poala stăpânului lor. Simțind căldura ta, ele vor petrece mai mult timp acolo. Se spune că se simt atât de confortabil încât pot visa. Atunci când ne hotărâm să adoptăm o pisică, ar trebui să ținem cont de câteva criterii importante, printre care caracterul.

De multe ori, oamenii tind să acorde o importanță exagerată aspectului fizic și ignoră personalitatea pisicii. În astfel de situații, rezultatul poate să nu fie pe măsura așteptărilor lor. Există și gesturi simple prin care putem exprima afecțiunea față de pisici.

Aceste feline adoră să fie mângâiate, dar preferă anumite zone, precum capul sau gâtul lor. Cu toate acestea, ele pot fi sensibile în alte zone, cum ar fi labele, burta sau coada, și este important să evităm să le atingem acolo pentru a nu le provoca disconfort. Este posibil ca ele să reacționeze ușor și să tresară când sunt atinse în aceste regiuni sensibile.


  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentCuriozități (I): Râde, dacă vrei să slăbești
Articolul următorCuriozități (II): Pentru prima dată în istoria planetei, numărul persoanelor cu vârste de peste 60 de ani îl depășește pe cel al copiilor cu vârstă sub 5 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.