Daniel Ioniță: Moldovenii cu cetățenie română pot fi vaccinați peste Prut. Vezi cum poți face acest lucru.

0
185

  În cadrul unei emisiuni TV, ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniță,  declarat că moldovenii care dețin cetățenie română sunt eligibili să se înscrie pe Platforma Națională de Vaccinare de peste Prut și, dacă se încadrează într-o anumită categorie, pot fi vaccinați.

  Astfel, ambasadorul a explicat că acei care vor merge peste Prut să se vaccineze vor trebui fie să stea în autoizolare, fie să prezinte un test negativ la COVID-19, la intrarea în România. „Dacă vrei să te vaccinezi, totuși, poți să faci testul COVID-19. Intri în România cu testul COVID-19, ai făcut vaccinul și revii în Republica Moldova. Acest vaccin de asemenea te va scuti pe viitor, pentru că va reprezenta un pașaport pentru libera circulație”, a declarat Daniel Ioniță.

Pe de altă parte, domnul Ioniță a  precizat că studenții basarabeni care învață în România sunt eligibili pentru etapa a treia de vaccinare, care începe în o lună de zile.


Articolul precedentLeul moldovenesc – plus 16 bani în raport cu moneda europeană
Articolul următorLebede fără suflare pe Nistru și Prut. Cine le omoară?
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.