Consiliul Raional Soroca și Consiliul Raional al Tinerilor au semnat un Acord de colaborare

0
46
Consiliul Raionul Soroca și Consiliul Raional al Tinerilor au semnat un Acord de colaborare cu privire la participarea și informarea tinerilor. Documentul are drept scop participarea tinerilor la edificarea unei societăți democratice, consolidării parteneriatului între tineri și autoritățile publice pentru soluționarea problemelor cu care se confruntă.
 
   Președintele raionului Soroca, Veaceslav Rusnac, a declarat că acest eveniment este în  premieră, a mulțumit tinerilor pentru munca care o fac, și efortul depus, la fel a încurajat tinerii să continue în același ritm pentru a obține noi succese și realizări. La rândul său, președintele CRT, Robert Gatman, a menționat că conducerea raionului este pentru susținerea tinerilor pentru realizarea activităților și subiectelor planificate în domeniul tineretului pe parcursul anului.

   Această activitate a fost organizată de Consiliul Raional al Tinerilor Soroca , în cadrul proiectului “Amplificarea implicării tinerilor în procesul decizional”, implementat de Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, cu suportul Fundației Est-Europene, în parteneriat cu Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare, din resursele acordate de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) și Suedia.
Articolul precedentConsiliul raional Soroca și IP LT „Constantin Stere” au semnat un Acord de Colaborare
Articolul următorDe ce Ludmila Samarin a abandonat dansul în favoarea corului? / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.