Comisia Europeană: Certificatul de Covid-19, funcţional de la 1 iulie

0
203

   Comisia Europeană a anunţat că Certificatul digital UE privind Covid va deveni pe deplin funcţional începând cu 1 iulie.

   Comisarul european pentru justiţie, Didier Reynders, a declarat că ţările blocului comunitar trebuie să încheie toate pregătirile în cursul lunii iunie, astfel încât certificatul să poată fi folosit imediat după intrarea în vigoare a regulamentului. În acest scop, fiecărui stat membru i-a fost alocat câte un milion de euro pentru sprijinul tehnic necesar. Finanţarea a fost oferită de executivul UE. Certificatul UE privind COVID-19 va facilita libera circulaţie a europenilor în timpul pandemiei de coronavirus. Fiecare stat membru va trebui să rămână vigilent faţă de situaţia epidemiologică pentru a lua măsuri imediate, dacă aceasta se va înrăutăţi. (SURSA:tvrmoldova.md)


Articolul precedentÎn 7 raioane, inclusiv în raionul Soroca, ploile abundente au afectat sectoare de drum
Articolul următorCentrul de Sănătate Publică Soroca a recepționat 2826 de doze Pfizer
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.