CEC va propune CC validarea mandatelor a 5 candidați supleanți, inclusiv a soroceanului Boris Popa

0
93

    Mandatele de deputați a cinci candidați supleanți vor fi propuși, de Comisia Electorală Centrală,  pentru validare. Este vorba despre candidații aleși pe listele Partidului Acțiune și Solidaritate Ana Calinici, Evghenia Cojocari, Boris Popa, Ana Oglindă și Dorel Iurcu. 

  Soroceanul Boris Popa este născut în anul 1957, în satul Cotiujenii Mari, de profesie jurist, locuiește în municipiul Soroca și ocupă funcția de președinte a Organizației raionale Șoldănești a Partidului Acțiune și Solidaritate.

Vă reamintim că, recent, cinci deputați PAS și-au depus mandatele de deputați – Natalia Gavrilița, Andrei Spînu, Sergiu Litvinenco, Dumitru Budianschi, care au ales să ocupe funcții în guvern și Rosian Vasiloi, care a fost numit șef al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră.

  Astăzi, 14 septembrie, Curtea Constituțională a validat mandatul de deputat al lui Viorel Barda, candidat supleant pe listele Partidului Acțiune și Solidaritate. Viorel Barda, care este de meserie jurist, a ajuns deputat după ce parlamentara Zinaida Popa și-a depus mandatul, alegând să rămână consilier în Consiliul municipal Chișinău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.