Ce facem cu fotografiile: le păstrăm în telefon sau le imprimăm? / VIDEO

0
593

Un selfie făcut în 5 secunde rămâne în telefon prin galeria cu sute de imagini, ca mai apoi să uităm de el. Chiar şi fotografiile de familie, sau amintirile pot fi şterse din greşeală. Cum putem evita acest lucru? O soluție ar fi imprimarea.

În ziua de azi, mai puţini oameni îşi păstrează fotografiile în albume sau rame, cum se făcea pe timpuri, ci le ţin în telefon, carduri de memorie sau calculator. Camerele de fotografiat pe peliculă, rămân în istorie. Dar fiindcă telefonul se poate strica, se pot pierde și imaginile de pe el, sunt și din cei care combină metoda modernă cu cea clasică, adică le au în telefon, dar le și imprimă.

Apropo, imprimarea la un printer obișnuit diferă mult de cea de la laboratorul foto, unde calitatea tiparului este mai bună și durata vieții fotografiei ajunge la zeci de ani. Albumele foto pot fi nu doar un cadou bun ci și o provocare pentru cei dragi, ca să-și imprime și păstreze fotografiile pe hârtie.

Răsfoirea fotografiilor imprimate este un proces interesant și care dă o altă valoare amintirilor. Și dacă în ultimul timp revin la modă fotografiile alb-negru, pe timpuri doar așa fotografii de acest tip îți puteai face.

Fotografiile merită o atenție mai mare decât doar a fi postate, sau uitate prin galeria telefonului ori a calculatorului. Depinde de voi cum alegeți să le păstrați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.