Astăzi și mâine comercianții de flori și cei din HoReCa vor fi în vizorul Serviciului Fiscal

0
32

  Inspectoratul Fiscal de Stat (SFS) anunță că, în contextul Zilei Internaționale a Femeii, instituția va fi cu ochii pe comercianții de flori și pe contribuabilii HoReCa. Astfel, SFS va desfășura acțiuni de monitorizare a contribuabililor care activează în domeniul comerțului cu flori (7-8 martie 2023) și HoReCa (8 martie 2023).

 „Precizăm că, acțiunile de monitorizare nu presupun efectuarea măsurilor de control la agenții economici, respectiv nu se vor aplica careva sancțiuni. Acțiunile au drept obiectiv monitorizarea modului de respectare a legislației în vigoare de către contribuabilii sus-menționați, în scopul prevenirii nedocumentării tranzacțiilor prin echipamentele de casă și de control. Autoritatea fiscală națională recomandă tuturor contribuabililor să se conformeze prevederilor legale, iar cumpărătorilor – să solicite bonul de casă la procurarea florilor, astfel contribuind la majorarea nivelului de conformare. Serviciul Fiscal de Stat îndeamnă la cooperare agenții economici și contribuabilii pe parcursul desfășurării acțiunilor anunțate”, declară Serviciul Fiscal de Stat.

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentLeul moldovenesc se depreciază în raport cu euro și se apreciază în raport cu dolarul
Articolul următorSONDAJ: Cum sărbătoresc femeile Ziua de 8 Martie?
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.