Animalele de apartament ale sorocenilor / VIDEO

0
946

Câinii și pisicile sunt considerate tradițional animale de companie. Dar iubitorii de animale din municipiul Soroca nu se limitează doar la ele. Ilinca, de exemplu, s-a împrietenit cu un pui de veveriță. Alt animal de companie, ce trăiește la bloc, este și țestoasa Vanda, de care are grijă Cristina. Arina însă, se pare că este cea mai norocoasă, în garsoniera ei viețuiesc porcușorul de Guineea Fedea, șinșilele Mașa și Roma, pisoiul Garik, hamsterul Foma, papagalii Jorik și Keșa.

Reportajul este realizat în cadrul unui proiect sponsorizat de Fundația Thomson Reuters ca parte a Asistenței pentru mass-media independentă din statele Parteneriatului Estic, care este finanțat de Biroul pentru Dezvoltare, Comunitate și Dezvoltare al Regatului Unit.

Articolul precedentPână pe data de 31 martie nu se va juca fotbal. Așa a decis FMF
Articolul următorVIDEO// Un an de pandemie: Autoritățile raionului au fost și sunt alături de acei care luptă cu virusul
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.