Amintirile de la “o margine” a satului Bulboci sunt cântate de Marcela Vuicu și Orchestra “Lăutarii” / VIDEO

0
894

Recent, interpreta de muzică populară Marcela Vuicu, originară din satul Bulboci, raionul Soroca, a lansat clipul cântecului “La o margine de sat”. Acesta a fost realizat împreună cu Orchestra Națională “Lăutarii”, condusă de Nicolae Botgros.

“Sunt fericită că un vis a devenit realitate și anume de a cânta și a realiza o piesă cu faimoșii “Lăutarii” ai lui Nicolae Botgros, ne-a spus Marcela. Piesa s-a lăsat așteptată de aproximativ trei ani. E gândită încă din 2019, deci pot spune ca e coaptă bine. Textul aparține Radmilei Popovici, fiind scris după ce i-am povestit istoria mea de viață. Melodia este realizată împreună cu Alina Cuciuc, stând împreună și lipind notă cu notă. Aranjamentul îi aparține lui Corneliu Botgros. Ce ține de videoclip, am ținut să păstrez și să pun în valoare mesajul cântecului. Regia aparține Victoriei Roșca, care a ținut cont de cele mai mici detalii ca să poată reda emoția și sa transpună copilăria de alta dată. Actorii implicați sunt parte a proiectului Zâmbărele și parte a Teatrului Popular. Locația a fost aleasa într-un stil reprezentativ nu departe de Chișinău, în satul Suruceni”.

Amintim că Marcela Vuicu este laureată a mai multor festivaluri de muzică, iar cât privește noul cântec, acesta merită a fi ascultat și privit.


Articolul precedentAtenție!!! Iată o nouă metodă de înșelătorie pe Facebook…
Articolul următorUn Italian a fost găsit mort în gospodăria concubinei sale din Alexandru cel Bun
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.