Adolescenții din Edineț sunt așteptați să completeze formularul pentru participarea la programul „Intercultural Exchange Moldova”

0
46
facebook.com/CRTDACIA

Consiliul Național al Tineretului din Moldova cu suportul Fundaţiei pentru Copii ”Pestalozzi” din Elveţia (PCF), anunţă concurs de selectare a 40 de adolescenți pentru participare la programul „Intercultural Exchange Moldova” în „Satul Copiilor” din Trogen (Elveţia), în perioada 27.09.22-11.10.22.

Deci, fiecare adolescent cu vârsta cuprinsă între 13 – 15 ani, care cunoaște limba engleză fluent, este originar din un una din regiunile: Edineț, Ocnița, Florești, Fălești sau Ștefan-Vodă și vrea să interacționeze cu semenii săi, poate aplica cu toată încrederea la program. Pentru asta, este nevoie să completeze următorul formular: https://forms.gle/6kfsrCfHeLEZs3rG9

Programul poate oferi următoarele oportunități:
– Activități de educație non-formală, împreună cu alți adolescenți din țările în care se implementează proiecte cu suportul Fundației pentru Copii „Pestalozzi”.
 Activități educaționale de transmitere a valorilor moral etice precum: toleranța, empatia și posibilitatea explorării stărilor de acceptare a diversității, indiferent de etnie, limba vorbită, cultură. Astfel vei învăța să interacționezi, să comunici, să lucrezi în echipă cu alți tineri de vârsta ta.
 Îți vei dezvolta propriile capacități, dezvoltându-ți abilitățile individuale de a fi lider/ă, implicându-te în diverse concursuri și activități interactive.
 Vei descoperi noi talente, astfel vei fi deschis către noi provocări.
 Pe lângă excursiile organizate vei beneficia de imagini memorabile, alături de cei mai activi și bravi adolescenți.
Candidatul/ta ideală trebuie să întrunească următoarele criterii de selecție:
 Este născut(ă) în anul 2007, 2008 sau 2009;
– Deține pașaport biometric valabil cel puțin până în luna aprilie 2023;
– Este o fire deschisă și interesată de cultura altor popoare;
– Este pregătit(ă) să împărtășească cunoștințele dobândite la întoarcere acasă (să organizeze o activitate de follow-up pentru colegii de școală, prieteni etc.);
– Nivelul de cunoaștere a limbii engleze este satisfăcător (toate activitățile se vor desfășura în limba engleză);
– Locuiește în una din regiunile: Edineț, Ocnița, Florești, Fălești, Ștefan-Vodă.
Pentru Această călătorie, fiecare participant va trebui să contribuie financiar cu 8000 de lei, care acoperă parțial următoarele cheltuieli: (transport tur-retur Elveția-Moldova, mesele în timpul călătoriei, cazarea în hotel (o noapte în Budapesta și o noapte în Viena, excursiile).
Persoanele selectate pentru a doua etapă a concursului vor fi invitate la interviu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.