Antreprenorii sunt îndemnați să aplice pentru “Marca comercială a anului 2017”

0
64
Marca comerciala a anului 2017
Marca comerciala a anului 2017

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova organizează concursul “Marca comercială a anului 2017”.  Scopul concursului este de a promova pe piața autohtonă practicile de succes în domeniul marketing-ului și branding-ului.

Competiția este o testare a competitivității produselor și serviciilor moldovenești, efectuată în baza evaluării mărcilor comerciale de către un juriu profesionist și de către consumatorii din Moldova.

Citește: Gala businessului moldovenesc -2016

În ultimii ani, concursul “Marca comercială a anului” a devenit o parte componentă a mediului de afaceri autohton. În republică sunt conferite multe premii, însă Premiul Mare “MERCURIUL DE AUR” pe drept se consideră una dintre cele mai prestigioase aprecieri. confirmând eficacitatea strategiilor de marketing. Rezultatele concursului permit, atât evidențierea liderilor, cât și analiza și preluarea experienței reușite de elaborare și promovare a mărcilor comerciale de succes, monitorizarea dinamicii preferințelor consumatorilor și a comportamentului acestora.

Pe parcursul a 15 ani, concursul a căpătat o reputație pozitivă în rândurile agenților economici. Astfel, în anii 2003-2017 la concurs au fost prezentate circa 1370 proiecte din 18 raioane ale republicii și municipiile Chișinău și Bălți.

Învingătorii concursului sunt incluși pe paginile catalogului informativ-publicitar “Mărcile comerciale de succes din Republica Moldova”, care a devenit popular și solicitat atât de participanți autohtoni și străini, cât și de misiunile diplomatice acreditate în Republica Moldova. Distincțiile concursului sunt utilizate cu mândrie în evenimentele promoționale ale deținătorilor.

În anul 2018 tradiția va continua. Învingătorii concursului vor fi premiați în cadrul GALEI BUSINESSULUI MOLDOVENESC.

Regulamentul concursului, setul de documente, componența comitetului organizatoric, precum și alte informații sunt plasate pe http://marca.chamber.md.

Cererile de participare pot fi depuse până la 30 martie 2018, la CCI a Moldovei, biroul 9, mun. Chiginiu, bd. Ștefan cel Mare 151, MD 2004.

Informații suplimentare: Direcția Evenimente de afaceri, Târguri și Expoziții a CCI a Moldovei, Tel/fax: (373 22) 2l-01-25, 2l-14-42, e- mail: carolina.chiper@chamber.md; cristina.adam@.chamber.md.


Articolul precedentFotografia zilei: “Turnul Eiffel” de Soroca
Articolul următorOraşul Soroca în cărţi poştale mai vechi de un secol
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.